Kontaktirajte nas putem Viber aplikacije
Kontaktirajte nas putem Whatsapp aplikacije

Swanson Rhodiola-Ashw-Ginseng Complex 60 Kapsule

1.900,00 RSD

Swanson Rhodiola-Ashw-Ginseng Complex 60 Kapsule

Ključne vrednosti

  • Regeneriše i podmlađuje organizam
  • Poboljšava san
  • Otklanja stres

 

Nema na zalihama

Informacije o proizvodu

Šta je Rhodiola, Ashwagandha and Ginseng Complex?

Ovo je jedinstvena kombinacija koja uključuje devet prirodnih, efikasnijih i proverenih biljnih adaptogena iz celog sveta koji štite, balansiraju različite sisteme organa, normalizuju funkcije tela koje su pod uticajem stresa i donose vitalnost.

Rodiola je biljka (lat.: Rhodiola rosea) čiji se koren koristi u medicinske svrhe. Poznata je kao snažni podizač energije, izdržljivosti, mentalne snage. Spada u kategoriju adaptogenih biljaka. Takođe, upotrebljava se i radi poboljšanja fizičke snage, ali i skraćivanja perioda oporavka nakon treninga. Uočeno je i da poboljšava seksualnu želju i moć, a pozitivne efekte ima i kod stanja depresije, srčanih aritmija, povišenih masnoća i šećera u krvi. Koristi se i za poboljšanje imunog odgovora organizma kod različitih oboljenja (tumori, tuberkuloza, prehlade i sl.). Ima povoljne efekte na zdravlje jetre, čula sluha, nervnog sistema, poboljšava učenje i pamćenje.

Ašvaganda je biljka i veoma je popularna u Ajurivedanskoj medicini. Poznata je još i kao „indijski žen šen”. Za medicinske svrhe, koristi se plod i koren biljke. Veliku upotrebu ima kod oboljenja zglobova, anksioznosti, problema sa zaspivanjem, tumora, tuberkuloze, astme, oboljenjima pluća, osećajem stalnog zamora, upalnih procesa, povišenog krvnog pritiska, oslabljenog imuniteta; koristi se i kod poremećenih metaboličkih parametara (masnoće, šećer u krvi), kao i oboljenja jetre. Ona spada u, takozvane, „adaptogene“ biljke – biljke koje nam pomažu da se prilagodimo novonastalim životnim situacijama i prilikama. Pokazala se i efikasnom u podizanju mentalnih aktivnosti (pažnja, učenje). Uočeno je i da podiže seksualnu želju i potenciju kod oba pola a, neki radovi ukazuju i na pozitivan efekat kod bračne neplodnosti. Takođe, u svetu se obilato koristi u antiaging medicini, radi usporavanja procesa starenja organizma.

Žen Šen (lat.: Panax ging seng) se koristi radi poboljšanja pažnje, koncentracije, misaonih tokova, pamćenja, fizičke snage i izdržljivosti. Spada, takođe, u adaptogene biljke. Ima povoljan efekat kod osoba koje boluju od depresije, anksioznih poremećaja, sindroma hroničnog zamora; pokazao je dobre efekte i u smislu poboljšanja imunog odgovora organizma, pa s tim u vezi koristi se i u tretmanu tumora različite lokalizacije (dojke, jajnici, jetra, pluća, koža). Takođe, koristi se i u tretmanu različitih oboljenja pluća (cistične fibroze, astme, hronične obstruktivne bolesti pluća itd.). Pokazao je pozitivne efekte u tretmanu anemije, šećerne bolesti, zapaljenskih procesa u želucu i crevima, groznica, mamurluka, gubitka apetita, povraćanja, fibromijalgije, problema sa uspavljivanjem i kvalitetom sna, bolovima u zglobovima, vrtoglavicom itd.

Ovaj preparat sadrži i reiši gljivu, astragalus i suma koren.

Pin It on Pinterest

Korpa
Korpa je prazna
0