Kontaktirajte nas putem Viber aplikacije
Kontaktirajte nas putem Whatsapp aplikacije

PhD Synergy-ISO-7 all in one Protein, 2kg

6.590,00 RSD

PhD Synergy-ISO-7 all in one Protein

Ključne vrednosti

  • 40 g proteina po porciji
  • Kreatin za pojačanje fizičke spremnosti
  • Cink za održavanje normalnog nivoa testosterona
  • L-glutamin i L-leucin vezan peptidnim vezama
  • Kompletna formula za izgradnju čistih mišića
Šifra proizvoda: g-11 Kategorije: , , Oznaka:

Informacije o proizvodu

Sve što možete poželeti od suplementacije u jednom pakovanju?

Nekada je suviše teško odabrati pravi suplement, naročito ako imate mnogo ciljeva na čijem ostvarenju intenzivno radite u teretani. Međutim, ako ste u dilemi, a ozbiljno se bavite vežbanjem ili nekim sportom, nećete pogrešiti ako odaberete PhD Nutrition Synergy ISO-7, sveobuhvatni suplement koji će vam pomoći da brže dođete do svog fizičkog i mentalnog maksimuma.

Naravno, prvo ćemo o proteinima, koji predstavljaju ključ za izgradnju i oporavak mišića. Tri glavna izvora protena u Synergy ISO-7® su izolat proteina surutke, koncentrat proteina surutke, hidrolizovani izolat proteina surutke i micelarni kazein.

Koncentrat proteina surutke obično sadrži oko 80 odsto proteina i manju količinu masti, minerala, laktoze i mnoštvo bioaktivnih komponenti. Izolat proteina surutke je izolovani protein iz koncentrata, 90 odsto sačinjen od proteina, što ga čini najčistijim izvorom ovog nutrijenta. On vežbačima daje brz i čist izvor proteina tokom ili neposredno posle treninga. Na posletku, hidrolizovani izolat proteina surutke predstavlja proizvod u kom su dugi lanci aminokiselina koji se nalaze u izolatima i koncentratima, razloženi na osnovne komponente. To se sa proteinima prirodno dešava i tokom varenja u našem telu, ali već prerađene aminokiseline, kakve se nalaze u hidroizolatu, telo još brže apsorbuje i propušta u krvotok, što dovodi do brže i efikasnije sinteze proteina u mišićima.

Kao kruna u ovoj mešavini, tu je micelarni kazein, “kralj” među proteinima, koji predstavlja netaknutu globularnu strukturu iz mleka sa svih pet proteina (alfa, beta, gama, delta i kapa). Ukoliko se tokom prerade ukloni jedan ili više ovih proteina, micela, odnosno struktura molekula kazeina se uništava i tada ti proteini imaju niži nivo bioaktivnosti. Netaknute micele se, međutim, grupišu i tako mnogo sporije vare.

To znači da se neke aminokiseline iz PhD Synergy ISO-7® troše trenutno za izgradnju mišića tokom i neposredno nakon treninga, dok se druge postepeno otpuštaju u krvotok i tako polako hrane i oporavljaju mišiće. Sporije otpuštanje proteina, kakvo micelarni kazein u ovoj formuli, pokazalo se kao podjednako efikasno u anabolizmu (izgradnji mišića), kao i sprečavanju trošenja mišića (katabolizmu).

PhD Nutrition Synergy ISO-7 sadrži i mnoge vitamine – C, B2, B9 i B6, kao i kreatin koji je jedan od najčešće korištenih suplemenata za vežbače na svetu.

Brojne studije su pokazale da kreatin poboljšava performanse i omogućava vežbačima da izvedu više ponavljanja, povećaju snagu i brže izgrade mišiće. Kreatin je izvanredan izvor energije koji podstiče proces izgradnje proteina u ćelijama, ubrzava metabolizam i povećava volumen ćelija mišića. Istraživanja pokazuju da je kreatin najefikasniji prilikom izvođenja vežbi visokog intenziteta i prilikom eksplozivnih aktivnosti. To uključuje treniranje pod opterećenjem i sportove koji traže kontinuiran napor.

Da sumiramo, PhD Synergy ISO-7® nudi sve što biste mogli poželeti od dodataka ishrani i to u vidu izuzetno ukusnog praha za pravljenje šejka.

Glavne prednosti:

Sadrži 40 g proteina po porciji kao i
Kreatin za snagu mišića
Cink za održavanje normalnog nivoa testosterona
L-glutamin i L-leucin sa peptidnim vezama
Reč je o kompletnoj formuli za izgradnju čistih mišića

Šta je Synergy ISO-7?

Synergy ISO-7 je uvek bio jedan od najpopularnijih i najkompletnijih proizvoda za sportsku ishranu na tržištu, a sada je i unapređen. Napravljen od koncentrata proteina surutke, izolata proteina surutke, hidrolizovanog izolata proteina surutke i micelarnog kazeina, Synergy ISO-7 sada nudi neverovatnih 40 g proteina po porciji sa višefaznim otpuštanjem, što je oko 10 odsto više nego ranije. Uz dodati CreaPep koji služi za efikasniju absorpciju 5g kreatin monohidrata u svakoj porciji, Synergy ISO-7 predstavlja jednu od najkompletnijih formula dostupnih na tržištu. Uzimajući u obzir šta je sve potrebno za izgradnju čistih mišića, dodali smo i ovas, za izvanrednu teksturu i ukus proizvoda.

Koje su prednosti Synergy ISO-7®?

Synergy ISO-7 sadrži više od 6g amino kiselina razgranatog lanca (prirodne i dodate) po porciji od 66g, kao i više od 6,4 g prirodnog L-glutamina. Zajedno sa cinkom koji je tu zbog testosterona, Synergy ISO-7 takođe sadrži vitamine B2, B6 i B9 kao pomoć pri smanjenju umora, kao i vitamin C za normalno funkcionisanje imunog sistema tokom i nakon intenzivne fizičke aktivnosti. Konačno, ova sveobuhvatna formula poseduje taurin i magnezijum zahvaljujući čemu vam pomaže u treningu, postizanju rezultata i podizanju fizičke spreme na viši nivo.

Kome je namenjen Synergy ISO-7?

Svim ozbiljnim sportistima
Bodibilderima, ragbistima, MMA takmičarima i dizačima tegova
Svim vežbačima kojima je potreban brz oporavak i bolji rezultati
Kako se koristi Synergy ISO-7?
Dnevno se uzimaju dve porcije Synergy ISO-7. Jednu porciju (otprilike dve pune merice) koristite kao obrok 60-90 minuta pre vežbanja. Drugu porciju koristite tokom dana ili nakon vežbanja.

Za jednu porciju: Dodajte dve pune merice (oko 66g) Synergy ISO-7 u 300 ml ledene vode ili 300 ml ledenog mleka i mešajte 10 sekundi.

 

Dodatne informacije

Težina -
Ukus

Banana, Bela čokolada, Dupla čokolada, Jagoda, Karamela, Vanila

Pin It on Pinterest

Korpa
Korpa je prazna
0