Kontaktirajte nas putem Viber aplikacije
Kontaktirajte nas putem Whatsapp aplikacije

PhD Smart Protein, 900g

2.950,00 RSD

PhD Smart Protein, 900g

Ključne vrednosti

  • Ukusan i raznovrsan proteinski prah
  • Sadrži 19 g proteina
  • Manje od 1 g šećera po porciji
  • Manje od 116 kalorija po porciji
Šifra proizvoda: 5 Kategorije: , Oznaka:

O proizvodu Smart Protein™

Smart Protein™ je novi ukusan i raznovrsan proteinski prah koji se može koristiti na različite načine. Možete ga koristiti u mešnji, ubaciti ga u bogate, domaće poslastice, umutiti ga u ukusan mus koji odgovara makro (macro) režimu ishrane ili ga možete direktno popiti.

Za koga je namenjen Smart Protein™

Smart Protein™ mogu koristiti pripadnici oba pola koji žele da povećaju unos proteina, a da u tom procesu ujedno i uživaju.

Bez obzira na to da li imate pozamašno iskustvo u treniranju u teretani ili samo želite da unesete više proteina u ukusnim receptima, Smart Protein™ je pravi proizvod za vas. Smart Protein™ dostupan je u četiri izvrsna ukusa i takođe ga mogu koristiti i vegeterijanci.

Prednosti Smart Proteina™

Pored toga što prevazilazi sva očekivanja po pitanju ukusa, Smart Protein™ takođe sadrži 19 g proteina po serviranju i sadrži jako malo šećera, manje od 1 grama po serviranoj porciji od 30 g.

Sadrži 116 kalorija (ili manje, u zavisnosti od ukusa) što ga čini savršenim za one koji prate makro (macro) režim ishrane i može se dodati u ukusne domaće recepte proteinskih proizvoda.

PhD Smart Protein™ sadrži optimalne nivoe zasebnih sastojaka, uključujući mlevene ovsene pahuljice, što ga čini izvrsnim prahom za primenu u kuhinji.

Kada se koristi Smart Protein™

Upotreba zavisi od toga kada se probudi želja za poslasticama. Lepota upotrebe Smart Proteina™ leži u tome da se može unositi u organizam u svako doba dana zbog toga što toliko odgovara makro (macro) režimu ishrane.

Bilo da su to proteinske palačinke za doručak, kolačići sa visokim sadržajem proteina za užinu, ili lagan, penasti mus u večernjim satima, ne postoji recept sa visokim sadržajem proteina, kojim želite da ugodite sebi, a da ne sadrži Smart Protein™.

Dodatne informacije

Težina 0,9 kg
Ukus

Čokolada, Karamela, Kikiriki, Limun

Pin It on Pinterest

Korpa
Korpa je prazna
0