Kontaktirajte nas putem Viber aplikacije
Kontaktirajte nas putem Whatsapp aplikacije

PhD Sinetrol 60+ Kapsule Topljač masti

2.900,00 RSD

PhD Sinetrol 60+ Kapsule Topljač masti

Ključne vrednosti

  • Visoko-efikasna formula za regulaciju telesne težine
  • Sadrži zeleni čaj Matcha
  • Mešavina bioaktivnih polifenola

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 20 Kategorije: , , Oznaka:

Informacije o proizvodu

Sinetrol® + je novi proizvod vođen prethodno kompleksno sprovedenim istraživanjima, koji se pokazao kao veoma efektivna formula za upravljanje telesnom težinom koja koristi prirodne polifenolne ekstrakte iz grejpfruta, slatke narandže, crvene narandže i prirodnog kofeina od guarane. Takođe smo dodali veoma popularan ekstrakt zelenog čaja Matcha koji je veoma koristan za gubitak težine i očuvanje zdravlje. Ova moćna kombinacija je naučno dokazana da maksimizira potencijal za gubitak telesne mase i pomaže da postignete optimalnu liniju tela.

Lipoliza je katabolički proces koji dovodi do razgradnje triglicerida uskladištenih u masnim ćelijama (adipociti) koje oslobađaju slobodne masne kiseline i glicerol. Sinetrol® pomaže stimulaciji lipolize * kroz inhibiciju fosfodiesteraze 4 (PDE-4) 3,4, enzima koji katalizuje hidrolizu cAMP. Pored toga, utrvrđeno je da polifenoli u Sinetrolu pomažu u indukciji ekspresije gena za oksidaciju masnih kiselina, što potom koaksira metabolizam prema upotrebi FFA, kako bi se proizvela dodatna energija.

* Ove izjave nisu procenjene od strane Uprave hranom i lekovima. Ovaj proizvod nije namenjen za dijagnozu, lečenje ili sprečavanje pojave bilo kakve bolesti.

———————————————————————–

Nutritivne vrednosti

Obezbeđuje Standardne vrednosti kapsule (mg) Standardne vrednosti za dnevni unos
Sinetrol® XPUR 450 900
Matcha Čaj 150 300

 

Sastojci
Sinetrol® KSPUR (crvena narandža, grejpfrut, guarana), Matcha čaj, sredstva za zaštitu od zgrudvavanja (magnezijum stearat, silikonski dioksid), sredstvo za punjenje (mikrokristalna celuloza), hidroksipropil metilceluloza.

 

Uputstvo za upotrebu
Dve PhD Sinetrol XPUR kapsule dnevno (1 porcija = 1 kapsula).

Dodatne informacije

Težina 0,027 kg
Težina

0.027kg

Pin It on Pinterest

Korpa
Korpa je prazna
0