Kontaktirajte nas putem Viber aplikacije
Kontaktirajte nas putem Whatsapp aplikacije

PhD Pre Workout Perform, 200g

2.900,00 RSD

PhD Pre Workout Perform, 200g

Ključne vrednosti

  • Postignite svoje ciljeve u performansama
  • Potpuno dozirana formula
  • Formula sa Peak 02™
Šifra proizvoda: 18 Kategorije: , Oznaka:

Informacije o proizvodu

Kako pečurke mogu da vam poboljšaju trening

Naučnici uvek pronalaze nove načine da ljudsko telo učine što efikasnijom „mašinom“, ali mnoge današnje uspehe duguju davnim tradicijama. Jedan od primera su i lekovite pečurke, kakve su korištene u tradicionalnoj medicini širom Azije, a koje danas imaju najraznovrsniju primenu.

Među njima se u poslednje vreme izdvajaju pečurke kordiceps (Cordyceps sinensis) i njoj srodna guseničina toljagica (Cordyceps militaris), koje su prepune zdravih sastojaka. Štaviše, njihovi ekstrakti, kako su dokazale brojne studije, podstiču sportske performanse i to u tolikoj meri da je jedna kompanija patentirala ekstrakt ovih pečurki, zajedno sa još nekim sastojcima i to u vidu PeakO₂™ preparata.

Ovaj preparat je mešavina ekstrakata nekoliko jedinstvenih vrsta pečuraka, koji su ispitani i u kliničkoj studiji na Univerzitetu u Severnoj Karolini, gde je dokazano da PeakO₂™ povećava izdržljvost, kao i aerobne performanse i maksimalnu potrošnju kiseonika i to posle samo tri nedelje upotrebe.

PeakO₂™, pored kordiceps pečurki sadrži i ekstrakte pečurki reiši (Ganoderma lucidum), poljske krivonoške (Pleurotus eryngii), šitake pečurke (Lentinula edodes), lavlje grive (Hericium erinaceus) i ćuranovog repa (Trametes versicolor).

PeakO₂™ povećava maksimalnu potrošnju kiseonika (VO₂ max) zahvaljujući mešavini šest prirodnih adaptogena. Istraživanja su pokazala da sportisti koji su koristili ovaj suplement tokom sedam dana popravili i anaerobne performanse, ali i smanjili oštećenja usled oksidativnog stresa u telu, zbog čega su trenirali duže, oporavljali se brže i osećali bolje tokom celog procesa.

Međutim, za sportiste koji rade na povećanju snage i mase, Peak0₂ najbolje deluje u kombinaciji sa aminokiselinama razgranatog lanca (BCAA), a upravo ga tako dobijate u inovativnom suplementu PhD Pre-Wkt Perform.

Glavne prednosti:
Uz pomoć ove formule postižete svoje ciljeve kada je reč o performansama
Reč je o kompletnom suplementu
Sadrži PeakO₂™
Šta je Pre-Wkt Perform?
PhD Pre-Wkt Perform je napitak koji se koristi pre treninga visokog intenziteta bilo koje vrste. Naročito je koristan za sportiste koji žele povećanje snage i performansi u kratkim vežbama visokog intenziteta.

Koje su prednosti Pre-Wkt Perform?
Uz optimalne i kompletne doze kreatin monohidrata i beta-alanina, Pre-Wkt Perform sadrži i revolucionarni sastojak PeakO₂™ i to 2,6g po porciji. Reč je o potpuno novom adaptogenom suplementu koji dokazano poboljšava performanse tokom treninga.

Uputstvo za upotrebu
Dodajte 1 mericu (10g) u 300ml ledene vode, mućkajte 10 sekundi i popijte 15-30 minuta pred intenzivnu fizičku aktivnost.

Dodatne informacije

Težina 0,2 kg
Ukus

Jabuka, Voćni Mix

Težina

0.2kg

Pin It on Pinterest

Korpa
Korpa je prazna
0