Kontaktirajte nas putem Viber aplikacije
Kontaktirajte nas putem Whatsapp aplikacije

PhD Pre Workout Charge, 300g

3.290,00 RSD

PhD Pre Workout Charge, 300g

Ključne vrednosti

  • 2000mg Beta Alanina/200mg kofeina
  • 200mg Alpha GPC
  • Sprečava pojavu mlečne kiseline
  • Za intenzivne mentalne i fizičke aktivnosti
  • Potentna i kompletno dozirana formula
Šifra proizvoda: 93 Kategorije: , , Oznaka:

Informacije o proizvodu

ŠTA JE CHARGE PRAH?

PhD Charge je dodatak ishrani za pojačavanje performansi koji se uzima pre treninga. PhD CHARGE obezbeđuje kompletno doziranu formulu sa sinergijskim učinkom koja daje eksplozivnu snagu, energiju bez premca, jaku mišićnu pumpu i sprečava pojavu mlečne kiseline. Pored toga, obezbeđuje vam mentalnu usredsređenost i motivaciju tokom vežbanja što garantuje intenzitet prilikom vežbanja.

KOME JE NAMENJEN CHARGE PRAH?

Sportistima, dizačima tegova, bodibilderima, sportistima koji se bave cross-fitom koji žele da unaprede svoje performanse i intenzitet tokom treninga.

PREDNOSTI CHARGE PRAHA

Mentalna usredsređenost i motivacija uz Alfa GPC, L-Teanina i 200mg kofeina u merici, maksimalna prokrvljenost mišića i njihovih performansi iz Arginina i Citrulin Malata. Eksplozivna snaga iz Creatina i BCAA. Zbog ovoga je PhD Charge izuzetno potentan i moćan, potpuno doziran dodatak ishrani fenomenalnog ukusa, koji se uzima pred trening.

PREPORUČENA UPOTREBA

Pomešajte 1 mericu (15g) PhD Charge sa 150ml hladne vode oko 30 minuta pre treninga.

Usled veoma koncentrisane formule u ovom proizvodu, koristiti samo pre intenzivnih treninga i ne prelaziti dnevnu dozu od 1 merice.

INFORMACIJE O PROIZVODU: Dodaci ishrani ne bi trebalo da se koriste kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece. Ne prelaziti preporučeni dnevni unos. Čuvati na suvom i hladnom mestu.

Visok sadržaj kofeina. Ne preporučuje se deci, trudnicama i dojiljama. 200mg kofeina u dnevnoj dozi od 15g (jedna merica).

SASTOJCI

Kreatin Monohidrat, brzo apsorbujuće amino kiseline razgranatog lanca (L-Leucin, L-Izoleucin, L-Valin, Emulgator (Lecitin iz suncokreta), Beta-Alanin, L-Arginin, L-Tirozin, L-Taurin, L-Citrulin Malat 2:1, Kiselina (Jabučna kiselina), Arome, Alfa-GPC (L-alfa-glicerilfosforilholin), anhidrovani kofein, zaslađivač (sukraloza), agens protiv zgrudnjavanja hrane (silikon dioksid), L-Teanin, Boja (cvekla crvena).

Dodatne informacije

Težina 0,3 kg
Ukus

Grejpfrut, Gumeni Bomboni, Lubenica

Težina

0.3kg

Pin It on Pinterest

Korpa
Korpa je prazna
0