Kontaktirajte nas putem Viber aplikacije
Kontaktirajte nas putem Whatsapp aplikacije

PhD Pharma Whey HT+ Protein, 2.25kg

7.990,00 RSD

PhD Pharma Whey HT+ Protein

Ključne vrednosti

  • Trostruki kompleks proteina surutke koji podstiče rast mišića
  • Dodatak hidrolizovanog izolata proteina surutke
  • Dodatal L-leucina sa peptidnim vezama
  • Sadrži 4,2 g esencijalne aminokiselina razgranatog lanca (BCAA)
  • Sadrži i 3,3 g L-glutamina sa peptidnim vezama
  • Bez šećera
Šifra proizvoda: g-7 Kategorije: , Oznaka:

Informacije o proizvodu

Koncentrat, izolat i hidroizolat proteina surutke: Koji vam je potreban?

Odabir proteinskog suplementa može biti krupan zalogaj, čak i za iskusne vežbače jer se na tržištu nalazi ogroman broj takvih proizvoda.

Kad je reč o proteinima, tip, količina i vreme unosa su najvažniji podaci, a kada su u vidu popularnog whey suplementa, zabunu prave oznake kao što su koncentrat, izolat i hidrolizat. Šta to znači i da li je neki od njih bolji od ostalih?

Da vidimo šta kaže nauka:

Jedan od razloga zbog kojih je whey superioran u odnosu na druge tipove proteina je taj što sadrži sve aminokiseline potrebne za optimalan razvoj i oporavak mišića. On sadrži najviši procenat aminokiselina razgranatog lanca, koje igraju najveću ulogu u sintezi proteina. Takođe, dobar je za imuni sistem i štiti DNK od oštećenja zahvaljujući posebnim antioksidansima koji su u njemu prisutni.

Proteini surutke dolaze u tri oblika na tržište: kao koncentrat, izolat i hidroizolat.

Koncentrat proteina surutke obično sadrži oko 80 odsto proteina i manju količinu masti, minerala i laktoze. Ima i mnoštvo bioaktivnih komponenti i uz to je vrlo pristupačan. Odličan je kao zamena za obrok.

Izolat proteina surutke je izolovani protein iz koncentrata, 90 odsto sačinjen od proteina, što ga čini najčistijim izvorom ovog nutrijenta. Neki ljudi veruju da je to i najbolji oblik, ali mnogi izolati nemaju prednosti koje imaju koncentrat i kao što ćemo uskoro videti, hidroizolat. Ipak, oni imaju važnu ulogu u užinama i proteinskim čokoladicama, koje služe da vežbačima daju brz i čist izvor proteina tokom ili neposredno posle treninga.

Na posletku, hidroizolat proteina surutke predstavlja proizvod u kom su dugi lanci aminokiselina koji se nalaze u izolatima i koncentratima, razloženi na osnovne komponente. To se sa proteinima prirodno dešava i tokom varenja u našem telu, ali već prerađene aminokiseline, kakve se nalaze u hidroizolatu, telo još brže apsorbuje i propušta u krvotok, što dovodi do brže i efikasnije sinteze proteina u mišićima.

Svaki od ovih oblika proteina ima svoje prednosti – prvi je kompletan u smislu da sadrži i masti i ugljene hidrate, drugi ima veći procenat proteina, treći se najbrže apsorbuje. Koji vam je potreban, zavisi od vaših ciljeva, ali ako želite da dobijete prednosti svakog od njih, odlučite se za PhD Pharma Whey® HT+, koji sadrži sva tri oblika proteina surutke.

Glavne prednosti

Trostruki kompleks proteina surutke koji podstiče rast mišića
Dodatak hidrolizovanog izolata proteina surutke
Dodatal L-leucina sa peptidnim vezama
Sadrži 4,2 g esencijalne aminokiselina razgranatog lanca (BCAA)
Sadrži i 3,3 g L-glutamina sa peptidnim vezama
Šta je PhD Pharma Whey® HT+ Protein Powder?
PhD Pharma Whey® HT+ je jedan od omiljenih proteinskih proizvoda u Evropi. Pored toga što pruža jedinstveni kompleks proteina surutke u vidu kombinacije premijum izolata, hidrolizovanog izolata i koncentrata, sadrži i više od 4,2g aminokiselina razgranatog lanca u porciji od 25g i 3,3g L-glutamina sa peptidnim vezama.

Koje su prednosti Pharma Whey® HT+ ?

Pharma Whey® HT+ je sveobuhvatan proizvod koji može da se koristi bilo kad u toku dana, za održavanje čiste mišićne mase. Najnoviji, unapređeni Pharma Whey® HT+ ima fantastičan ukus, po kom je PhD već dobro poznat i sadržaj proteina od 72 procenta. Nema sumnje da je reč o jednom od najboljih proteinskih prahova na tržištu.

Kome je namenjen Pharma Whey® HT+?

Bodibilderima i sportistima kojima je bitna snaga
Igračima timskih sportova
Svim vežbačima koji žele da povećaju svoju mišićnu masu
Borcima i takmičarima u mešovitim borilačkim veštinama (MMA)
Kako se koristi Pharma Whey® HT+ Powder?
Za najbolje rezultate, koristite dve do četiri porcije Pharma Whey® HT+ dnevno. Uzmite jednu porciju nakon buđenja, jednu porciju 60-90 minuta pre treninga, a zatim jednu do dve porcije odmah po završetku treninga.

Proteinski šejkovi:

1 porcija: Dodajte jednu mericu proteinskog praha (25g) u 200ml ledene vode i promućkajte ili blendirajte 10 sekundi.

1 super porcija: Dodajte dve merice proteinskog praha (50g) u 400ml ledene vode i promućkajte ili blendirajte 10 sekundi.

SAVET ZA BOLJI UKUS: Ukoliko volite da vam proteinski šejk bude gušći i punijeg ukusa, smanjite količinu vode u porciji za jednu četvrtinu.

PROBAJTE NEŠTO NOVO: Dodaci ishrani sa visokim sadržajem proteina kao što je Pharma Whey® HT+ unose se često, pa je uvek dobro osmišljavati nove načine konzumacije za razbijanje monotonije. Jedan od njih je ukusni desert pun proteina, koji možete napraviti od jedne merice Pharma Whey® HT+ i 250 ml grčkog ili običnog jogurta. Oduševićete se ukusom!

Dodatne informacije

Težina -
Ukus

Čokolada, Jagoda, Vanila

Pin It on Pinterest

Korpa
Korpa je prazna
0