Kontaktirajte nas putem Viber aplikacije
Kontaktirajte nas putem Whatsapp aplikacije

PhD N.O. Reaktor VMX2 Shot Pre Workout, 60ml

270,00 RSD

PhD N.O. Reaktor VMX2 Shot Pre Workout, 60ml

Kljucne vrednosti

 • Moćni „shot“ pre treninga, bez šećera
 • 3000mg beta alanina
 • 200mg kofeina
 • 300mg Sustamina
 • Dostupan i u pojedinačnim dozama
 • 1500mg Arginin AKG
Šifra proizvoda: 29 Kategorije: , Oznaka:

Kako da prebrodite čak i najzahtevniji trening

Kada se pripremate za intenzivan trening, nekada nije dovoljna dobra motivacija i pravilna ishrana da izdržite sve napore. Nekada je vama i vašim mišićima potrebno nešto specijalno napravljeno za postizanje vrhunskih performansi. To „nešto“ je PhD VMX2® Shot, mali i moćni obrok koji će vaš trening podići na viši nivo.

Glavni aduti ovog suplementa su kofein, Sustamin i beta-alanin, ali i supstanca poznata kao L-citrulin malat, koja ima gotovo čudesno dejstvo na kardiovaskularni sistem.

Kofein je stimulans koji deluje na centralni nervni sistem i krvotok, zbog čega pomaže vašem telu da duže istraje u vežbanju. Takođe podstiče lučenje neurotransmitera zaduženih za dobro raspoloženje, poput dopamina, pa ćete se osećati odlično tokom vežbanja. Drugim rečima, kofein će vam pomoći da izdržite čak i najteže delove treninga, a pritom vam može pomoći da izgubite suvišne masne naslage, jer blago suzbija apetit.

Sustamin je revolucionarni dipeptid koji kombinuje aminokiseline L-glutamin i L-alanin. Istraživanja pokazuju da ova mešavina pojačava hidriranost organizma i performanse tokom vežbanja, a istovremeno stimuliše imuni sistem i rad creva.

Dipepdid je lanac od dve aminokiseline, a pošto je manji od kompletnog proteina, može lako da se transportuje direktno do zida creva i brzo se apsorbuje. Istraživanja pokazuju da je u ovoj kombinaciji (L-glutamin i L-alanin), absorpcija efikasnija i brža i to gotovo dva i po puta, nego prilikom absorpcije pojedinačnih aminokiselina.

Beta-alanin je aminokiselina koja povećava izdržljivost mišića i produžava izdržljivost u intenzivnim karidiovaskularnim vežbama, poput veslanja i sprinta.

Kada se beta-alanin unese u organizam, pretvara se u molekul karnozin, koji se ponaša kao “upijač” kiselina u telu. Karnozin se taloži u ćelijama i otpušta svaki put kad padne pH vrednost organizma. Veće zalihe kanozina, štite od pada pH vrednosti, kakva se događa tokom ketoze, ali i od proizvodnje mlečne kiseline tokom vežbanja.

L-citrulin malat je aminokiselina koju vaše telo već proizvodi, ali mnoge studije pokazuju da u vidu suplementa, može povećati nivo energije i smanjiti rizik od određenih hroničnih zdravstvenih problema. Nakon što vaš digestivni sistem preradi citrulin malat u citrulin, enzimi u jetri ga pretvaraju u drugu aminokiselinu poznatu kao arginin, a zatim drugi enzimi menjaju arginin u azot monoksid, u procesu koji za posledicu ima nove molekule citrulina.

Azot monoksid je vazodilatator, što znači da vas štiti od kardiovaskularnih bolesti, snižava krvni pritisak i poboljšava dotok krvi do vaših organa.

Istraživanja pokazuju da citrulin u vidu suplemenata uzetih tokom vežbanja poboljšava performanse sportista. Dve odvojene studije došle su do tih zaključaka, a takođe je utvrđeno da telo efikasnije eliminiše mlečnu kiselinu i amonijak, dva štetna nusprodukta vežbanja.

Nekoliko kliničkih studija dokazalo je da suplementi na bazi L-citrulin malata poboljšavaju zdravlje arterija i srca. Oni snižavaju pritisak, a pritom podižu energiju organizma prilikom izvođenja intenzivnih kardiovaskularnih aktivnosti.

Glavne prednosti

 • Reč je o moćnom „obroku“ koji se uzima pre treninga
 • Ne sadrži šećer
 • Sadrži 3.000mg beta-alanina i uz to
 • 200mg kofeina
 • 300mg Sustamina
 • Dostupan i u pojedinačnim dozama

Šta je PhD VMX2 Shot?

VMX2 Shot je moćna formula koja se uzima pre treninga koje spakovana u zgodni „shot“ format. Sadrži beta alanin, arginin, cirtulin malat i sustamin, kao i vitamine B6 i B12 koji pomažu pri umoru i zamoru, VMX2 Shot je idealna formula koja vam pomaže da izvučete maksimum iz svog treninga.

Koje su prednosti iz VMX2 shot-a?

VMX2 Shot ne sadrži šećer i odgovara sportistima koji se pridržavaju ishrane sa smanjenim nivoom ugljenih hidrata i koji žele samo čiste mišiće.

Ko može da koristi VMX2 Shot?

 • Bodibilderi koji podižu velike težine u dugim serijama
 • Dizači tegova koji žele povećanje eksplozivne snage
 • Svi sportisti koji teže boljim performansama
 • Igrači u timskim sportovima koji žele eksplozivnu snagu i odgovarajuću izdržljivost
 • Zbog visokog sadržaja kofeina (200mg u dnevnoj dozi od 60ml), ne preporučuje se deci i trudnicama ili dojiljama.

Kako se koristi VMX2 Shot?

Uzmite VMX2 Shot 15-30 minuta pre intenzivnog vežbanja. Pošto je reč o visokokoncentrisanoj formuli, uzimati samo pre intenzivnih vežbi i ne više od jedne porcije dnevno.

Dodatne informacije

Težina 0,06 kg
Ukus

Malina, Pomorandza

Težina

0.06kg

Pin It on Pinterest

Korpa
Korpa je prazna
0