Kontaktirajte nas putem Viber aplikacije
Kontaktirajte nas putem Whatsapp aplikacije

PhD Advanced Multinutrient Kapsule Vitamini i Minerali

1.980,00 RSD

PhD Advanced Multinutrient Kapsule Vitamini i Minerali

Glavne prednosti

  • Kombinacija 21 vitamina i minerala
  • Svakodnevno unapređenje zdravlja
  • Bez soje
  • Mogu ga koristiti i vegeterijanci

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 524 Kategorije: , Oznaka:

Opis

ŠTA JE PHD ADVANCED MULTIVITAMIN

PhD Advanced Multi-Nutrient je spoj 21 vitamina i minerala koji su neophodni telu na dnevnom nivou radi optimalnog funkcionisanja. Takođe, pomaže u svakodnevnom poboljšanju zdravlja. Radi što zgodnije upotrebe, dovoljno je da uzmete samo 1 tabletu dnevno.

Multivitamin obezbeđuje da postignete preporučeni dnevni unos (RDA) za veliki broj vitamina i minerala. Nutritivne potrebe su obično više za aktivne pojedince u poređenju sa ljudima koji su manje aktivni, što pomalo otežava unos neophodnih količina isključivo iz hrane. Uzimanje multivitamina pored uravnotežene ishrane obezbeđuje dostizanje dnevnih unosa koji obezbeđuju zdravlje i sposobnost za rad.

KOME JE NAMENJEN ADVANCED MULTIVITAMIN?

Ovaj proizvod je namenjen muškarcima i ženama kojima je cilj potpora zdrave ishrane uz sve vitamine i minerale koji su telu neophodni.

KOJE SU PREDNOSTI ADVANCED MULTI-NUTRIENT

  • Sadrži spoj 21 vitamina i minerala
  • Podržava metabolizam proteina*
  • Pomaže u ublažavanju umora i zamora*

*Vitamin B6 pomaže normalizaciji metabolizma proteina i glikogena, normalnom funkcionisanju nervnog sistema, smanjenju umora i zamora i normalnom funkcionisanju imunog sistema.

INSTRUKCIJE ZA UPOTREBU

Uzimajte 1 tabletu dnevno uz obrok

60 x 1900mcg tableta = 60 doza

Dodaci ishrani ne bi trebalo da se koriste kao zamena za raznoliku i uravnoteženu ishranu i zdrav stil života. Držati van domašaja dece. Ne prelaziti preporučenu dnevnu dozu. Pakovanje sa zaštitnim prstenom. Ne koristiti ukoliko je unutrašnji poklopac oštećen. Čuvati na hladnom i suvom mestu daleko od vlage i direktne sunčeve svetlosti.

SASTOJCI

Magnezijum glicinat, agens za skupljanje (mikrokristalin celuloza, di-kalcijum fosfat), kalcijum karbonat, gvožđe bis-glicinat, Vitamin C (askorbinska kiselina), Vitamin K2 MK7 (Menahinon-7), sredstvo za glaziranje (hipromeloza, glicerin, hidroksipropilceluloza), niacin (nikotinamid), Vitamin E (D-Alfa-Tokoferol sukcinske kiseline), cink oksid, Vitamin A (retinil acetat), bakar glukonat, pantotenska kiselina (D-kalcijum pantotenat), Vitamin D3 (holekalciferol), Vitamin B6 (piridoksin hidrohlorid), riboflavin (Vitamin B2), tiamin mononitrat (Vitamin B1), folat, hrom pikolinat, kalijum jodid, natrijum selenit, biotin (D-biotin), metilkobalamin (Vitamin B12).

Proizvođač:
PhD Nutrition Ltd., 2-12 New Cleveland Street, Kingston upon Hull, East Yorkshire, England HUB 7EX.
Proizvedeno u UK.
Uvezeno iz UK.

Dodatne informacije

Težina 0.000114 kg
Težina

0.000114kg

Pin It on Pinterest

Korpa
Korpa je prazna
0