Kontaktirajte nas putem Viber aplikacije
Kontaktirajte nas putem Whatsapp aplikacije

Nutri Life SuperFood1 Detox Kapsule

3.490,00 RSD

Nutri Life SuperFood1 Detox Kapsule

1 na zalihama

Opis:
Koliko puta ste pomislili da napravite salatu uz ručak a onda u frižideru zatekli osušeno i uvelo povrće?
Pretvaramo 30 minuta u 30 sekundi! Porcija zeleniša u čaši vode (ili u kapsulama…) za svakodnevni balans u ishrani.
Jedna merica SF1 ekvivalentna je jednoj porciji zeleniša.
Šta je Nutri Life SF1 superfood u prahu?
SF1 je ukusan i lako rastvorljiv preparat napravljen od 64% zeleniša, 10% korenja i 26% vlakana i prebiotika. Pomaže telu da se detoksikuje, izbaci višak vode, stabilizuje nivo energije tokom dana, poveća osećaj sitosti, smanji osećaj nadutosti, i otarasi toksina koji su glavni uzročnici problema poput: manjka energije, volje, pada motivacije, glavobolje i migrene, stomačne tegobe, anksioznosti i nervoze, manjka pažnje – pomućen um, itd... Ukratko rečeno SF1 pomaže organizmu da uspostavi prirodan balans.
Sadrži 14 zdravih namirnica iz prirode bogatih fitonutrijentima, vlaknima, proteinima, hlorofilom kao i vitaminima i mineralima.
Fitonutrijenti su jedinjenja biljnog porekla koja ispoljavaju bioaktivna dejstva. Sve lekovite biljke obiluju fitonutrijentima koji su zaslužni za itonutrijentinjihovu lekovitost. SF1 su bogat izvor fitonutrijenata među kojima su: saponini, alkaloidi, izoflavonoidi, glukozinolati, laktoni, fitosteroli, tanini, polifenoli.
Hlorofil ili “biljna krv” je zeleni pigment, ključni je molekul u procesu fotosinteze sa brojnim zdravstvenim efektima: detoksikator jetre, antioksidans, antikancerogeno dejstvo ( blokira heme molekul iz crvenog mesa), antivirusno i antibakterijsko dejstvo, ubrzava zarastanje rana, povoljno utiče na digestivni trakt, može povećati osećaj sitosti.
Vlakna su nesvarljiva jedinjenja koja su po strukturi složeni ugljeni hidrati i predstavljaju hranu za dobre (probiotske) bakterije u crevima. Ova jedinjenja su ključ za zdravlje digestivnog trakta.
SF1 je posebno pogodan za korišćenje uz terapiju sa probioticima. Konzumiranje preparata će smanjiti kiselost želudca, što će omogućiti da veći br. bakterijskih kolonija iz kapsule preživi želudačnu kiselinu u digestivnom traktu, a kada dospeju u creva, kolonije će imati lako dostupne nutrijente jer preparat  SF1 u dnevnoj dozi sadrži izuzetan spektar prebiotskih jedinjenja (sa preko 30% vlakana u 100g proizvoda).
Visoka PH+ vrednost ovog proizvoda utiče na eliminaciju toksina iz organizma. Naime, moderna ishrana povećava kiselost urina, čime se određeni toksini stalno reapsorbuju u organizam. SF1 ispoljava alkalno dejstvo koje smanjuje kiselost urina i podržava oslobadjanje toksina iz našeg tela.
Napomena: SF1 je odobren na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu i testiran na Institutu za javno zdravlje Srbije, Milan Jovanović – Batut. SF1 proizvod potiče od prirodno prisutnog šećera i natrijuma.
Glavne prednosti: 100%
*Veganski
*Sirovo
*Organski
*Bez aditiva
*Non GMO
Nutritivne vrednosti na 100 gr po porciji (10 gr)
Energija 1318kj/314kcal 130kj/31kcal
Protein 24,6 gr 2,5 gr
Ugljeni hidrati 31,6 gr 3,2 gr
od kojih šećeri 8,9 gr 0,9 gr
Masti 3,1 gr 0,5 gr
Zasićene masne kiseline 0,6 gr 0 gr
So 55 gr 550 gr
Vlakna 31,2 gr 3,1 gr
Holesterol 0 mg 0 mg
Sastojci:
Zeleniš: Mlade trave: Alfalfa (Medicago Sativa), ječmena trava (Hordeum Vulgare L.), ovsena trava (Avena sativa) ; Alge: Spirulina (Arthospira platensis), hlorela (Chlorella spp), kelp (Ascophyllum nodosum) ; Lisnati zeleniš: Moringa (Moringa oleifera) I kelj (Brassica oleracea)
Korenja: Adaptogeni: Peruanska zlatna maka (Lepidium meyenii), indijska ašvaganda (Whitania somnifera)
Vlakna/Prebiotici: Psilijum (Plantago ovata), lukuma (Pouteria lucuma), rogač (Ceratonia siliqua), limun (Citrus limon)
Upotreba:
Prah: Dodajte jednu mericu preparata (10g) u vaš omiljeni smoothie, potaž, supu, čorbu, ovsenu kašu, omiljeni ceđeni sok, ledeni čaj ili preinski šejk.
Kapsule: Dnevnu dozu (do 10 kapsula) rasporediti uz 3 glavna obroka.
Proizvođač: Nutri Life Superfoods D.O.O. proizvodi Biopak packaging service,
4000 Kranj, Slovenija
Zemlja proizvodnje/Uvoza: Slovenija
Uvozi: Nutri Life Superfoods D.O.O.
11000 Beograd, Srbija

Pin It on Pinterest

Korpa
Korpa je prazna
0