Kontaktirajte nas putem Viber aplikacije
Kontaktirajte nas putem Whatsapp aplikacije

L-Carnitine Shot (100ml) 12 komada

1.650,00 RSD

KLJUČNE PREDNOSTI:

  • Ubrzava metabolizam masti u telu i oslobađa energiju
  • Ima pozitivan efekat na proces starenja u organizmu
  • Skraćuje vreme koje je neophodno telu za oporavak nakon fizičkih napora
  • Izuzetno snažan topljač masti
  • Usporava stvaranja mlečne kiseline u mišićima
Šifra proizvoda: 1016 - p Kategorije: , Oznaka:

Opis:

L-carnitine shot je dodatak ishrani koji sadrži visoko koncentrisani tečni L-karnitin.

L-karnitin se u maloj meri proizvodi u našem organizmu, tako da je dodatno uzimanje potrebno da se optimizuju energetski procesi koji se dešavaju u mišićima. L-karnitin takođe ubrzava metabolizam masti u telu. Neophodan je za transport masnih kiselina i njihovu konverziju u energiju. L-karnitin je uključen u metabolizam ugljenih hidrata i aminokiselina razgranatog lanca. Ova supstanca igra veoma bitnu ulogu u procesu gubitka težine. Pored toga, optimizuje sve procese koji se dešavaju u mišićima i smanjuje vreme koje je potrebno da se telo regeneriše nakon vežbanja.

Kome je namenjen?

  •       Naročito se preporučuje osobama koje žele da smršaju
  •       Osobama koje se rekreativno i profesionalno bave sportom
  •       Osobama kojima je potrebna dodatna energija tokom treninga

Kada koristiti

  •       Najbolje uzeti proizvod 30-45 minuta pre treninga

Način upotrebe: 1 bočica pre treninga.

Aktivni sastojci  L-karnitin

Dnevna doza – 1 bočica (100ml)  3000mg

ZAŠTO L-CARNITINE SHOT

L-karnitin je prisutan u svim ćelijama humanog organizma gde se sintetiše iz aminokiselina lizina i metionina, za šta su neophodni vitamin C, gvožđe i vitamini B grupe. L-karnitin ima osnovnu  ulogu u organizmu u transportu masnih kiselina kroz mitohondrijalnu membranu u unutrašnjost  mitohondrije, gde započinje njihova oksidacija praćena oslobađanjem energije. To znači da je osnovna, do sada poznata uloga L-karnitina u metabolizmu masti, tj. njenog iskorišćenja kao izvora energije, što je posebno važno za srčane i skeletne mišiće. Sportisti koriste L-karnitin  zbog njegovog povoljog efekta na fizičke performance, povećanja mišićne mase i izdržljivosti, kao i zbog usporavanje stvaranja mlečne kiseline u mišićima. Preporučena dnevna doza od 100ml proizvoda sadrži 3000mg L-karnitina.

Ostali sastojci: voda, regulator kiselosti: limunska kiselina, arome, zaslađivač: sukraloza,  konzervansi: natrijum-benzoat i kalijum-sorbat.

Na osnovu dostavljenih specifikacija čistoća svih navedenih sastojaka odgovara zahtevima  posebnih propisa o kvalitetu odgovarajućih namirnica, propisa o kvalitetu aditiva, zahtevima Food  Chemicals Codex-a, nacionalne ili evropske farmakopeje.

Dodatne informacije

Težina 1,501 kg
Dimenzije 13,5 × 18 × 11,2 cm

Pin It on Pinterest

Korpa0
Korpa je prazna
0