Kontaktirajte nas putem Viber aplikacije
Kontaktirajte nas putem Whatsapp aplikacije

Black Wolf Shot (80ml) 12 komada

2.268,00 RSD

Ključne prednosti:

 • Pomaže u izgradnji čiste mišićne mase
 • Povećava eksplozivnost, snagu i izdržljivost
 • Topi masne naslage i pretvara ih u energiju
 • Poboljšava koncentraciju i opšte stanje organizma
 • Odlaže zamor mišića i ubrzava oporavak
 • Preparat za upotrebu pre treninga sa više sastojaka
 • Sjajan pre-workout proizvod
 • Sadrži beta-alanin, kreatin monohidrat, L-arginin, L-tirozin, kofein, B vitamine, minerale i ekstrakte narandže i maline (ketone)
 • Odličan ukus
Šifra proizvoda: 1007-1 Kategorije: , Oznaka:

Opis:

Ukoliko vam je potrebna snažna stimulacija pre vežbanja, uzmite Black Wolf Shot od Activlab-a – preparat koji pojačava izdržljivost i smanjuje fizički zamor. Naš proizvod sadrži, pored beta-alaninina i kofeina i jedinstvenu kombinaciju aminokiselina (fenilalanin sa tirozinom) i vitamine B koji snažno podržavaju telo tokom intenzivnog treninga.

ZAŠTO BLACK WOLF SHOT

L-Fenilalanin se jedna od esencijalnih aminokiselina koje ne mogu da se sintetišu u organizmu i moraju se unositi hranom. L-fenilalanin može da se konvertuje u L-tirozin, koji deluje kao neurotransrniter. Fenilalanin koristi kanale aktivnog  transporta kao i aminokiselina triptofan pri prelasku iz krvotoka u mozak, i ima  efekat na produkciju serotonina.

L-Tirozin je neesencijalna aminokiselina, koja deluje i kao neurotransmiter koji podstiče  moždanu aktivnost. Vazan je za pravilan rad štitne žlezde, hipofize i tiroidne žlezde. Podstiče oslobađanje  horrnona rasta i proizvodnju noradrenalina. Smanjuje potištenost, umor i razdražljivost.

Fenilalanin u kombinaciji sa tirozinom je neophodan za sintezu norepinefrina i adrenalina, koji stimulacijom nervnog sistema na „rad i borbu“ povećavaju eksplozivnost, snagu i izdržljivost i produžavaju vreme treninga.

Beta-alanin je prirodna beta amino kiselina, čijim se unosom povećava sinteza karnozina u mišićima, što povećava eksplozivnost, snagu, izdržljivost i aerobne performanse sportista, ubrzava oporavak, a takođe smanjuje količinu mlaćne kiseline u mišićima i osećaj umora.  Neke osobe mogu osetiti peckanje po telu (slično svrabu), zbog stimulacije nerava ispod kože. Ne brinite, peckanje je samo znak da beta alanin radi svoj posao.

Kofein koji se nalazi u preparatu stimuliše centralni nervni sistem i smanjuje percepciju umora – naročito kod dužih napora. Takođe, pojačava izdržljivost, poboljšava koncentraciju, obezbeđuje mentalni podsticaj i fokus i povećava budnost i koncentraciju i povećava opštu efikasnost tela.

Vitamini: B vitamini imaju važnu ulogu u metabolizmu ugljenih hidrata, proteina i masti, proizvodnji energije, regulaciji nivoa šećera u krvi, ćelijskom metabolizmu, rastu mišićne mase.

Jedna doza Black Wolf Shot Activlab sadrži dve porcije preparata (2 x 40 ml). Visoka doza kofeina (500 mg / 100 ml) i sadržaj beta-alanina u Activlab proizvodu čine da trening postaje efektniji i efikasniji.

Black Wolf Shot Activlab je jedini preparat koji, zahvaljujući savršenoj kombinaciji sastojaka, isporučuje veliku dozu energije vežbačima koji traže izuzetan pre-workout proizvod.

Activlab shot se lako koristi i zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji sastojaka utiče na koncentraciju, pojačavajući vašu snagu i izdržljivost tokom intenzivnih treninga.

Kome je namenjen:

 •       Profesonalnim sportistima
 •       Rekreativcima

Način upotrebe: ½ bočice (40 ml) uzeti pre treninga. Dobro promućkati pre  upotrebe.

Ostali sastojci: voda, regulatori  kiselosti: limunska kiselina, natrijum-citrat, koncentrovani voćni sok, arome, vitamini (nikotinamid,  piridoksin-hidrohlorid, cijanokobalamin), zaslađivači: acesulfam K, neotam i sukraloza konzervansi:  sorbinska kiselina i benzoeva kiselina.

Na osnovu dostavljenih specifikacija čistoća svih navedenih sastojaka odgovara zahtevima  posebnih propisa o kvalitetu odgovarajucih namirnica, propisa o kvalitetu aditiva, zahtevima Food  Chemicals Codex-a, nacionalne i evropske farmakopeje.

Dodatne informacije

Težina 1,220 kg
Dimenzije 11 × 14,7 × 12 cm

Pin It on Pinterest

Korpa0
Korpa je prazna
0