Kontaktirajte nas putem Viber aplikacije
Kontaktirajte nas putem Whatsapp aplikacije

AAKG Shot (100ml) 12 komada

2.748,00 RSD

Ključne prednosti:

  • AAKG u velikim količinama –10.000 mg u flašici od 100 mililitara
  • Tečni oblik L-arginin alfa-ketoglutarata koji se dobro apsorbuje
  • Povećava snagu i energiju
  • Povećava proizvodnju NO i rast čiste mišićne mase
  • Za rekreativce i profesionalne sportiste
Šifra proizvoda: 1002 - p Kategorije: , Oznaka:

Opis:

AAKG XTRA SHOT ActivLab – je tečni oblik L-arginin alfa-ketoglutarata (AAKG) koji se odlično apsorbuje

Proizvod se naročito preporučuje za rekreativce i profesionalne sportiste.

Proizvod sadrži 2 doze.

Način upotrebe: ½ bočice dnevno, najbolje pre treninga. Posle otvaranja držati u frižideru i upotrebiti u roku od 2 dana.

Aktivni sastojci:

L-arginin alfa-ketoglutarat (AAKG)

Dnevna doza ½ bočice (50 ml)  5000 mg AAKG  uključujući 3250 mg L-arginina

Ostali sastojci: voda, regulator kiselosti: limunska kiselina, arome,  zaslađivači: acesulfam K, sukraloza i neotam, konzervansi: natrijum-benzoat i kalijum sorbat,  maltodekstrin.

ZAŠTO AAKG?

L-arginin je poluesencijalna dvobazna aminokiselina (sadrži dve amino grupe) koja je prekursor azot-oksida (NO), koji širi krvne sudove i poboljšava metabolizam i prokrvljenost mišića, a od izuzetne važnosti je i za reakcije vezane za vazodilataciju i kardiovaskularne funkcije. Prirodni je sastojak proteina biljnog i životinjslog porekla. Najvažnija uloga mu je da oslobodi humani somatotropin, koji smanjuje količinu telesnih masti i ubrzava oporavak i zaceljivanje rana. Od arginina nastaje citrulin, a ima i veliki značaj u sintezi kreatinina koji je, u obliku fosfata, značajan izvor energije neophodne za fizičke aktivnosti. Takođe, arginin igra važnu ulogu u detoksikaciji amonijaka, jer je intermedijer u ciklusu uree.

Arginin je u kombinaciji sa arginin alfa-ketoglutaratom veoma značajan za metabolizam aminokiselina kao i za proizvodnju energije.

AAKG (arginin alfa-ketoglutarat) značajno povećava proizvodnju NO koji povećava snagu misićne pumpe nakon intenzivnog napora. Takođe povećava izdržljivost i ubrzava oporavak posle fizičke aktivnosti.

NO je signalni molekul koji pokreće širenje krvnih sudova, što dovodi do povećanja protoka krvi kroz mišićno tkivo, pa time i do povećanja snabdevanja kiseonikom i hranljivim sastojcima (uključujući i glukozu), takođe se povećava brzina mišićnih kontrakcija i snaga, a povećava se i volumen mišića.

Arginine AAKG stimuliše i sekreciju hormona rasta, koji je neophodan za povećanje čiste mišićne mase, kao i za povećanje protoka i razmene materija kroz mišiće. Takođe, usporava i smanjuje stvaranje mlečne kiseline i amonijaka, glavnih uzročnika mišićnog zamora, bola i usporenog oporavka posle napora. Suplementacija ovom kombinacijom arginina dobija se dovoljna količina NO neophodnog za intenzivan fizički napor, kao i za obezbeđivanje veće snage, povećanja čiste mišićne mase i ubrzanog oporavka.

Na osnovu dostavljenih specifikacija čistoća svih navedenih sastojaka odgovara zahtevima  posebnih propisa o kvalitetu odgovarajućih namirnica, propisa o kvalitetu aditiva, zahtevima Food  Chemicals Codex-a, nacionalne i evropske farmakopeje.

Dodatne informacije

Težina 1,501 kg
Dimenzije 13,5 × 18 × 11,2 cm

Pin It on Pinterest

Korpa0
Korpa je prazna
0